2024-2025 EĞİTİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2024-2025 EĞİTİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

TESA VAKFI YURTLARI 2024-2025 EĞİTİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2024-2025 Eğitim Yılı Yurt Kayıt Yenileme İşlemleri 25 Haziran tarihinde saat 10:00-17:00   arasında online olarak yapılacaktır. Kayıt Yenileme için ayrılan kontenjan dolduğunda yurt kayıt yenilemeleri sona erer, sistem kapanır. Kontenjanın dolmaması durumunda ise takip eden günde aynı saatte sistem yeniden açılır.

Erkek yurdu için sadece 3 kişilik oda tipine, Kız yurdu için 3 ve 4 kişilik oda tipine kayıt alınacaktır.

Yurt kayıt işlemleri kayıt için ilan edilen tarihten itibaren öğrenci bilgi otomasyonu MEBİS üzerinden yapılmalıdır.

https://mebis.medipol.edu.tr/ kayıt sistemine linkinden ulaşabilirsiniz.

Not: Uluslararası öğrenci kayıtları 2 Temmuz tarihinden itibaren uluslararası ofis vasıtasıyla yurt idaresinden yüz yüze olacak şekilde alınacaktır. Uluslararası Öğrencilerin Online başvuruları iptal edilir. YKS sınavı ile üniversiteye yerleşmemiş tüm öğrenciler uluslararası öğrenci olarak kabul edilir.

• Fotoğraf (JPEG formatında cep telefonu kamerasıyla sade baş bölgesi bulunacak şekilde vesikalık fotoğraf ölçülerinde olabilir)
  • Sabıka kaydı (E- devletten resmi kurum seçilerek alınacaktır)
  • E-Devlet’ten alınan kişisel sağlık bilgi formu. (Doldurulup onaylanmış halde çıktı alınması gerekmektedir)
  • ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi (Üst sınıf öğrenciler de yükleyecek)
  • Eksik evrak ile kayıt yapılmaz. Öğrenci kayıt yaptırmadan yurt ücreti ödemesi yapamaz.

Dikkat!

• Online kayıt sistemi dışında manuel yurt kaydı alınmamaktadır.
  • Ön kayıt, ön başvuru, rezervasyon işlemi yapılmamaktadır.
  • Yurda kayıt yaptıran öğrenciler, online başvuruda sisteme yükledikleri evrakların asıllarını Eylül’den itibaren yurda yerleşmeye geldiklerinde yurt yönetimine teslim etmekle yükümlüdürler.
  • Yurtlarımız, Beykoz Kavacıkadresinde bulunan üniversite kampüsleri içerisinde bulunmaktadır. Medipol Hastanelerinde staj yapacak öğrencilerin ve Haliç Kampüsünde eğitim/staj görecek öğrencilerin bu durumu gözetmelerini tavsiye ederiz.

________________________________________________________________________

2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde İstanbul Medipol Üniversitesi TESA Vakfı Yurt      ücretlerine aşağıda belirtilen linkten ulaşabilirsiniz.

Ödeme Koşulları Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız