2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yerleşme Duyurusu

YURT KAYIT DUYURUSU
16 Ağustos 2022
TESA Vakfı 2022-2023 Dönemi Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı
29 Aralık 2022
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yerleşme Duyurusu

Yurda kaydı tamamlanmış öğrencilerin girişleri sözleşme başlangıç tarihi olan 1 Eylül’den itibaren hafta içi mesai saatleri içerisinde (08.30-17.00) yapılmaya başlanacaktır.

1 Eylül 2022 Perşembe gününden itibaren öğrencilerimiz kendilerine uygun tarihte (hafta içi mesai saatleri içerisinde olmak üzere) yurda yerleşmeye gelebilirler.

Evrak teslimi, turnike ve oda kartı işlemlerinin yapılabilmesi için hafta içi mesai saatlerinde giriş yapmanız, Yolculuğunuzu bu saatlere uygun bir şekilde ayarlamanız sorun yaşamamanız açısından önem arz etmektedir.

 

Öğrencilerimizin yurda gelirken şahsi eşyalarını getirmeleri yeterlidir. Yorgan, yastık, alez, nevresim takımı yurt tarafından verilmekte, nevresim takımı 15 günde bir temizi ile değiştirilmektedir.

Yurda gelmeden önce yurt sözleşmesini detaylı bir şekilde okumanız, getirilmesi yasak olan eşyaları getirmemeniz rica olunur. Ayrıca yurt girişinde turnikede kullanılan İstanbul Medipol Üniversitesinin mobil uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Detaylı görsel bilgiye https://yurt.medipol.edu.tr/?p=2978 linkten ulaşabilirsiniz.

 

Yurt yerleşirken getirilmesi gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir.

  • T.C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan fotokopisi,
  • Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı sağlık raporu ( Güncel tarihli, mümkünse 1 yıl geçerli rapor, sağlık ocağından alınabilir.) (Staj, okul, ehliyet için alınan raporlar geçersizdir.)
  • Adli sicil kaydı  (Güncel tarihli, E-devlet’ ten alınabilir.)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Ön bilgi formu
  • 2 adet yurt sözleşmesinin çıktısı alınıp,doldurulmalı ve  imzalanarak getirilmedir.

 

    Eksik evrak ile yurda giriş alınmamaktadır.

2022-2023 YURT SÖZLEŞMESİ İçin Tıklayınız.

ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU İçin Tıklayınız.