Yerleşmeye Gelecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yurt Kaydını Sildirmek ve Ücret İadesi Hakkında
24 Eylül 2021
Öğrencilerimizin Dikkatine!!
30 Eylül 2021
Yerleşmeye Gelecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Öğrencilerimizin yerleşmesi esnasında pandemiden dolayı yurt lobisine yalnızca “öğrencimiz” alınacaktır.

Covid-19 kapsamında seçmiş olduğunuz aşı türüne göre dozlarınızı tamamladıktan sonra öğrencilerimiz yurda yerleşebileceklerdir.

Öğrencilerimiz yurda yerleşmeye geldiğiniz zaman evrakların asılları getirmekle yükümlüdür.

İstenilen evraklar;

• C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan fotokopisi,
  • Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı sağlık raporu.
  • Adli sicil kaydı ve arşiv kaydı. (Son 6 ay içinde alınmış. E-devlet’ ten alınabilir.)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş İki adet vesikalık fotoğraf
  • 1 adet Öğrenci Bilgi Formu (Formun bilgisayarda doldurulmuş ve fotoğraflı olması gerekmektedir.)
  • İki adet Hizmet Sunum Sözleşmesi (İki adet doldurulup imzalı bir şekilde teslim edilmesi gerekir.)
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve yabancı kimlik numarası temini gereklidir.
  • 18 yaşını doldurmamış olan öğrenciler velisi ya da vasisi ile birlikte başvurmalıdır.
  • Covid-19 Aşı Bilgi Kartı ( PDF dosya formatında çıktı olarak kabul edilmektedir. Hayat Eve Sığar ya da e-nabız sisteminizden temin edebilirsiniz. )

Sağlıklı günler.