2021-2022 Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Hakkında

24 Eylül 2021
2021-2022 Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Hakkında

2021-2022 Eğitim Yılı Kız ve Erkek Yurtları Yeni Kayıt Duyurusu

• Kayıtlarımız 6 Eylül 2021 itibarı ile başlayacaktır.

NOT: * Dersleri hibrit olarak yapılacak öğrencilerin bu durumu değerlendirerek yurda kayıt yapmalarını tavsiye ederiz. Hibrit yapılacak dersler üniversitenin sitesinde yayınlanmıştır.

**Üniversitemizin almış olduğu kararlar doğrultusunda, öğrencilerin hem kız hem de erkek öğrenci yurtlarına kayıt yaptırabilmeleri için 2 doz aşılarını tamamlamış olmaları gerekmektedir ve öğrencilerimizin yurda yerleşmeye gelirken bu şartı sağlaması gerekmektedir.

• Kayıt online platformda (MEBİS) üzerinden alınacaktır.
  • Öğrenciler ön başvuru olmaksızın sisteme erişim sağlayabilecek ve aşağıda* belirtilen evrakları sisteme yükleyecektir, odasını kendisi seçecektir, seçmiş bulunduğu odanın ödemesini tamamladıktan sonra kaydını da tamamlamış olacaktır. (Öğrencilerin seçtikleri odayı değiştirme talepleri kayıt dönemi bittikten sonra değerlendirilecektir.)
  • Kayıt ekranından herhangi bir sebeple çıkış yapılması durumunda, sisteme tekrar girerek kayıt işlemine kalınan yerden devam edebilecektir.
  • Evrakların kayıt yaptırmadan önce hazır bulundurulması önerilir. Belgeler PDF, Fotoğraf JPEG formatında sisteme yüklenebilmektedir.  Evraklar, sistem tarafından onaylanmaz ise kayıt datamamlanamayacaktır. İstenilen evrakların sisteme tam olarak yüklemesi halinde kayıt işlemine devam edilebilecektir.
  • Oda ücreti ve depozito ücretinin birlikte ödenmesi gerekmektedir. Yurt ücreti ve Depozito ücreti ödemeyenlerin yurda girişleri yapılmayacaktır.

*Sisteme Yüklenilecek Olan Evraklar:

• Kimlik fotoğrafı (e-devletten alınan kimlik belgesi kabul edilecektir.)
  • Fotoğraf (Yüzün açık ve net fotoğrafı da kabul edilmektedir)
  • Öğrenci bilgi formu (yurt.medipol.edu.tr adresinden alabilirsiniz.)
  • Sabıka kaydı (e-devletten alınacak barkotlu sabıka kaydı olmalıdır)
  • Sağlık raporu (Tek hekim raporu kabul edilmektedir. Hastanelerden veya Aile sağlık merkezinden alınabilir, PDF formatında yüklenmelidir.)

*** ÖĞRENCİLERİMİZİN İSTENİLEN EVRAKLARIN ASILLARINI, YURDA YERLEŞMEYE GELİRKEN GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.