Yurt Eşyalarının Alımı

16 Temmuz 2020
Yurt Eşyalarının Alımı

Sevgili öğrencilerimiz,

1 Haziran 2020 tarihi itibari ile pandemi sürecinde konulan şehirler arası seyahat yasağının kaldırılmış olması sebebi ile 2020 Haziran ayı içerisinde hafta içi 08.30-16.00 saatleri arasında yurttan eşyalarınızı maskeli olmanız şartıyla kontrollü bir şekilde alabilirsiniz. Yurtlarımız bu süreçte kapalı kalmaya devam edeceği için eşyasını almaya gelen öğrencilerimiz eşyalarını aynı gün belirtilen saatler içerisinde toparlayıp çıkış yapmak zorundadır.

• Öğrencilerimiz yurtta kesinlikle konaklama yapamayacaktır.
  • Eşyalarını almaya gelemeyecek olan öğrencilerimizin, yakınları vasıtası ile eşyalarını aldırtmalarına müsaade edilecektir.
  • Öğrencilerimizin gelmeden önce, [email protected] adresine “ad-soyadı- oda numarası- gelinecek gün/saat aralığı- gelme sebebi” maddelerini belirterek mail atmaları gerekmektedir. Yakını eşya alacak olan öğrencilerin “öğrencinin adı-soyadı- oda numarası- yakının adı-soyadı – geleceği günü /saat aralığı- alacağı eşyaları” mail atması gerekmektedir.