YURT KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

YURT ERKEN KAYIT ÖN BAŞVURULARI 10-11-12 MAYIS 2019 TARİHLERİ ARASINDA yurt.medipol.edu.tr WEB SAYFASINDAN YAPILACAKTIR.

BAŞVURUYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN YURT ERKEN KAYITLARI 15.05.2019 ÇARŞAMBA – 24.05.2019 CUMA GÜNÜ MESAİ SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

KIZ ÖĞRENCİ KAYITLARI GÜNEY KAMPÜS KIZ YURDUNDA, ERKEK ÖĞRENCİ KAYITLARI KUZEY KAMPÜS D BLOK ERKEK YURDUNDA YAPILACAKTIR.

Ön Başvurularda Yurda Kayıt Hakkı kazanan öğrencilerin 15.05.2019-24.05.2019 tarihleri arasında kayıtta getirmesi gereken Evraklar;

1-Nüfus Cüzdan Fotokopisi

2-Yabancı Uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve yabancı kimlik numarası Fotokopisi

3-Adli Sicil Kaydı (Son 6 ay içinde alınmış)

4-İki adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş)

5-Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı hekim raporu

6-1 adet müracaat formu (Formun bilgisayarda doldurulmuş ve fotoğraflı olması gerekmektedir.)

7- İki adet Hizmet Sunum Taahhütnamesi (İki adet doldurulup imzalı bir şekilde teslim edilmesi gerekir.)