TESA VAKFI YURTLARI 2023-2024 EĞİTİM YILI KAYIT DUYURUSU

To The Attention Of Internetional Students!
7 Haziran 2023
TESA VAKFI Burs Başvurusu
30 Ekim 2023
TESA VAKFI YURTLARI 2023-2024 EĞİTİM YILI KAYIT DUYURUSU

2023-2024 Eğitim Yılı Yurt Kayıt İşlemleri 5 Eylül 2023 saat 10:00 dan itibaren   online olarak yapılacaktır. Aynı gün içinde kayıt için ayrılan kontenjan dolduğunda yurt kayıtları sona erecek, sistem kapanacaktır.

Erkek yurdu için 3 kişilik oda tipine, Kız yurdu için 4 kişilik oda tipine kayıt alınacaktır.

Öğrenciler okul kaydını tamamladıktan sonra, yurt kayıt işlemlerini, kayıt için ilan edilen tarihten itibaren öğrenci bilgi otomasyonu MEBİS üzerinden yapmalıdır.

https://mebis.medipol.edu.tr/ kayıt sistemine linkinden ulaşabilirsiniz.

______________________________________________________________________

• ÖSYM sonuç belgesi
  • Vesikalık fotoğraf (JPEG formatında)
  • Sabıka kaydı (Güncel tarihli)
  • e-Devlet’ten alınan kişisel sağlık bilgi formu.
  • Eksik evrak ile kayıt yapılmaz. Öğrenci kayıt yaptırmadan yurt ücreti ödemesi yapamaz.

Yurt kaydı için aranan şartlar;

• İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencisi olmak.
  • Okul kayıt işlemlerini tamamlamış olmak.
  • İstanbul dışındaki illerde ikamet etmek.

Lütfen Dikkat!

Sisteme girenlerin İstanbul’da ikamet etmeleri durumunda yurt kaydı geçersiz sayılır.

Online kayıt sistemi dışında yüz yüze yurt kaydı alınmamaktadır.

Sisteme girip ödemesi tamamlanmayanların kaydı aynı gün içinde silinir.

Kayıt yaptırmadığı halde bankaya ödeme yapanların ödemesi iade edilir.

Yurda kayıt yaptıran öğrenciler, online başvuruda sisteme yükledikleri evrakların asıllarını Eylül’den itibaren yurda yerleşmeye geldiklerinde yurt yönetimine teslim etmekle yükümlüdürler.

Yurtlarımız, Beykoz Kavacık adresinde bulunan üniversite kampüsleri içerisinde bulunmaktadır. Medipol Hastanelerinde staj yapacak öğrencilerin ve Haliç Kampüsünde eğitim/staj görecek öğrencilerin bu durumu gözetmelerini tavsiye ederiz.

Ödeme Koşulları Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız