2023-2024 Eğitim Yılı Kayıt Yenileme Duyurusu

TESA Vakfı 2022-2023 Dönemi Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı
29 Aralık 2022
To The Attention Of Internetional Students!
7 Haziran 2023
2023-2024 Eğitim Yılı Kayıt Yenileme Duyurusu

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

TESA VAKFI YURTLARI 2023-2024 EĞİTİM YILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2023-2024 Öğretim Yılı Yurt Kayıt Yenileme İşlemleri 13-16 Haziran tarihlerinde saat 09:00-17:00   arasında online olarak yapılacaktır. Kayıt Yenileme için ayrılan kontenjan dolduğunda yurt kayıtları sona erecek, sistem kapanacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri 2022/2023 döneminde yurda kayıtlı olup ilişiğini kesmemiş olan öğrenciler için geçerlidir. Aksi halde kaydınız reddedilecektir.

Erkek yurdu için sadece 3 kişilik oda tipine, Kız yurdu için sadece 4 kişilik oda tipine kayıt alınacaktır.

Yurt kayıt işlemleri kayıt için ilan edilen tarihten itibaren öğrenci bilgi otomasyonu MEBİS üzerinden yapılmalıdır.

https://mebis.medipol.edu.tr/ kayıt sistemine linkinden ulaşabilirsiniz.

_________________________________________________

• Vesikalık fotoğraf (JPEG formatında)
  • Sabıka kaydı (Güncel tarihli)
  • e-Devlet’ten alınan kişisel sağlık bilgi formu.
  • ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi (üst sınıf öğrencilerde yükleyecek)
  • Eksik evrak ile kayıt yapılmaz. Öğrenci kayıt yaptırmadan yurt ücreti ödemesi yapamaz.

Dikkat!

• Erken kayıt yalnızca 2022-2023 döneminde yurtta aktif kaydı olan öğrenciler içindir.
  • Diğer üniversite öğrencilerinin kaydı Eylül ayında alınacaktır.
  • Online kayıt sistemi dışında manuel yurt kaydı alınmamaktadır.
  • Ön kayıt, ön başvuru, rezervasyon işlemi yapılmamaktadır.
  • Yurda kayıt yaptıran öğrenciler, online başvuruda sisteme yükledikleri evrakların asıllarını Eylül’den itibaren yurda yerleşmeye geldiklerinde yurt yönetimine teslim etmekle yükümlüdürler.
  • Yurtlarımız, Beykoz Kavacık adresinde bulunan üniversite kampüsleri içerisinde bulunmaktadır. Medipol Hastanelerinde staj yapacak öğrencilerin ve Haliç Kampüsünde eğitim/staj görecek öğrencilerin bu durumu gözetmelerini tavsiye ederiz.

_________________________________________________

Ödeme Koşulları Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız