Yurt Erken Kayıtlarının Devamı Hakkında
23 Mayıs 2022
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yerleşme Duyurusu
31 Ağustos 2022
YURT KAYIT DUYURUSU

2022 – 2023 Eğitim yılı online yurt kayıtları 24 Ağustos 2022 Çarşamba gününden itibaren başlayıp, kontenjan dolana kadar 09:00-17:00 saatleri arasında açık olacaktır. Kontenjan dolduğunda yurt kayıtları sona erecek, sistem kapanacaktır.

Yurt talebi olan öğrencilerin, kontenjanın sınırlı olduğunu göz önünde bulundurmaları, müracaatlarını hızlı bir şekilde yapmaları tavsiye edilir.

Erkek yurdu için sadece 3 kişilik oda tipine, Kız yurdu için sadece 4 kişilik oda tipine kayıt alınacaktır.

Öğrenciler okul kaydını tamamladıktan sonra, yurt kayıt işlemlerini kayıt için ilan edilen tarihten itibaren mebis üzerinden yapabilirler. Kayıtlar online olarak öğrenci bilgi otomasyonu (mebis) üzerinden alınacaktır. https://mebis.medipol.edu.tr/ kayıt sistemine linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Online kayıtta sisteme yüklenmesi zorunlu evraklar;

  • Vesikalık fotoğraf (JPEG formatında)
  • Nüfus cüzdan sureti
  • Sabıka kaydı (Güncel tarihli)
  • Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı sağlık raporu. (Güncel tarihli, aile hekimi ya da herhangi bir sağlık kuruşundan alınabilir)

 

  • Eksik evrak ile kayıt yapılmaz. Öğrenci kayıt yaptırmadan yurt ücreti ödemesi yapamaz. Yurt için online kayıt sistemi dışında manuel kayıt alınmamakta, ön kayıt, ön başvuru, rezervasyon işlemi yapılmamaktadır.

 

  • Sistemde kayıt evraklarında belirtilen ön bilgi formu ve 2 adet hizmet sunum taahhütnamesi, yurt kaydını yaptıran öğrenciler için yurda yerleşmeden önce evrak teslim alanında doldurulup, imzalatılacaktır.

 

  • Yurda kayıt yaptıran öğrenciler, online başvuruda sisteme yükledikleri evrakların asıllarını 1 Eylül’den itibaren yurda yerleşmeye geldiklerinde yurt yönetimine teslim etmekle yükümlüdürler.