2020-2021 Eğitim Yılı İçin Yurt Kayıtları Hakkında

2020-2021 Dönemi Ücret İadeleri
27 Ağustos 2020
2020-2021 Eğitim Yılı İçin Yurt Kayıtları Hakkında

2020-2021 Eğitim Yılı İçin Yurda kayıt yaptırmış ve kayıt yaptıracak olan öğrencilerin dikkatine!

Üniversitemizin almış olduğu karar doğrultusunda aşağıda belirtilen bölümlere kayıtlı olan öğrencilerin yüz yüze eğitim zorunluluğu bulunmaktadır. Bu bölümlerin dışında okuyan veya okuyacak olup, yurda kayıt yaptıranların yurt kaydını sildirme talebini, mail yolu ile bildirmesi halinde, yurt ödemeleri kendilerine iade edilecektir. Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ise kendi bölümünün devam durumunu göz önünde bulundurarak kayıt yaptırması önerilir.

Yüz yüze eğitimin zorunlu olduğu bölümler;

• Hazırlık
  • Tıp
  • Diş Hekimliği
  • Eczacılık (2., 3., 4., 5. Sınıflar)
  • Mimarlık (1. ve 2. Sınıflar)
  • MYO (2. Sınıflar)
  • SHMYO (2. Sınıflar)
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu (3. ve 4. Sınıflar)-

(Sağlık Yönetimi ve Sosyal Hizmet Bölümleri Hariçtir.)

Not: Bölümlerin devam zorunluluğu ile ilgili istisnalar olabilir, Yurt kaydı yaptırmadan veya kayıt sildirmeden önce bölümünüzle iletişime geçebilirsiniz.

Mail Adresi: [email protected]