Yurt Ücreti İadesi Hakkında

Yurt Eşyalarının Alımı
15 Temmuz 2020
Yurt Erken Kayıt Duyurusu
17 Temmuz 2020
Yurt Ücreti İadesi Hakkında

1. COVID-19 Salgınından dolayı örgün eğitime ara verilmesi sebebi ile yurttan çıkış yapan öğrenciler için iade ücretleri kişi bazlı olarak hesaplanmaktadır;

  • a. Kayıt yenilemek istemeyen öğrenciler için,

Öğrencilerimiz 2020-2021 Döneminde kayıt yenilemek istemiyorsa iade söz konusu ayların ücretleri en kısa zamanda ödenmeye başlanacaktır. Ücret iadeleri Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği Madde 20.4 gereği iadeye söz konusu ayların ücret bedeli üzerinden %30 kesinti ile yapılacaktır.

İade tutarı için ıslak imzalı form alınamayacağından IBAN bilgisinin öğrencinin kendisine ait olması gerekmektedir.

ÜCRET İADE FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

  • b. Kayıt yenilemek isteyen öğrenciler için,

2019-2020 Öğretim yılında COVID-19 tedbirleri kapsamında örgün eğitime ara verilmesi nedeniyle yurttan çıkış yapmak zorunda kalıp, 2020-2021 Dönemine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin ücreti, iadeye söz konusu ayların ücret bedeli üzerinden %30 kesintiyle, kayıt yaptıracağı döneme aktarılacaktır. İnternet üzerinden yapılan yurt kayıtlarında öğrencilerimiz kayıt aşamasında ilgili dönem ücretinden alacağı mahsup edildikten sonra ödeme yapacaklardır. Yeni dönem ücreti üzerinden kayıt yenileyen öğrencilere peşin ödeme indirimine (%5) ilave olarak, toplam ücret üzerinden (%5) kayıt indirimi yapılacaktır.

2. 2020-2021 Kayıt yenileme tarihi, Yurt ücretleri ve Kayıt koşulları ile ilgili duyuru en kısa sürede duyurulacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz ücret iadeleri konusunda mücbir sebep belirsizliklerinden dolayı yaşanan gecikme dolayısı ile sizlerden özür diler, sabrınız için teşekkür ederiz.